Egyéb munkalehetőségek

A Benita Nevelőszülői Hálózat nevelőszülőket keres Berettyóújfaluban és környékén

Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva.
Munkavégzés helye: Berettyóújfalu és környéke
2019. 08. 22. 14:39
Jelentkezem

A Benita Nevelőszülői Hálózat nevelőszülőket keres Berettyóújfaluban és környékén! A nevelőszülői tanfolyam teljes összegét a Benita Nevelőszülői Hálózat állja, amennyiben a tanfolyamot követő 1 évben elérhető számunkra.

A nevelőszülők olyan gyermekek időszakos nevelését vállalják, akik nem nevelkedhetnek a saját családjukban. A nevelőszülő híd: célja, hogy a gyermek idővel visszakerüljön a saját családjába vagy örökbefogadó családhoz kerülhessen.

A nevelőszülői foglalkoztatási jogviszony mellett más munkaviszony is létesíthető. A nevelőszülői díjazás valamint a gyermekekre fordítandó ellátmány a jogszabályoknak megfelelő mértékben áll rendelkezésre, emellett a nevelőszülőt tb-ellátás is megilleti, valamint ezek az évek a nyugdíjszámításnál is előnynek bizonyulnak. 


Feladatok:

  • A nevelőszülő saját otthonában nyújt teljes körű ellátást a nála ideiglenesen elhelyezett gyermekeknek.

Elvárások:

  • A gyermekek számára nyújtott sok-sok szeretet és türelem; támogató környezet; megfelelő lakáskörülmények; együttműködés a különböző szakemberekkel; megfelelő személyi feltételek (büntetlen előélet, betöltött 24. életév, az elhelyezett gyermeknél maximum 50 évvel idősebb életkor).

Előnyök:

  • A nevelőszülői foglalkoztatási jogviszony mellett más munkaviszony is létesíthető.
  • A nevelőszülői díjazás valamint a gyermekekre fordítandó ellátmány a jogszabályoknak megfelelő mértékben áll rendelkezésre, emellett a nevelőszülőt tb-ellátás is megilleti, valamint ezek az évek a nyugdíjszámításnál is előnynek bizonyulnak. 

Amit kínálunk:

  • Otthoni munkavégzés

 

Jelentkezem
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet, pályázat szövege:
Önéletrajz feltöltése:
Fájl törlése
Engedélyezett formátum: doc, docx, pdf
Maximális fájl méret: 5 MB
További dokumentumok:
További dokumentum feltöltése
Anti-Spam:
Az Adatkezelési tájékoztatót megismerte, elfogadta, és kifejezetten hozzájárul az álláshirdetés kapcsán az adatai kezeléséhez a tájékoztatóban foglaltak szerint.